op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20170720_152754.jpg

24 juli 2017

Mooie dag!

Op 20 juli 2017 werd onze moeder samen met haar partner Dick al vroeg opgehaald door Aard en Desiré van de Stichting Ambulance Wens. Op naar Monnickendam om een dagje te varen met de Vaarwens. Een dag waar we samen naar uit keken.

Na een lange maar aangename rit, werd mam hartelijk verwelkomd door Fransoice en Evert. Eenmaal binnen in de Meander V, hebben we ons gesetteld voorin bij Evert. Hier hadden we het beste uitzicht en konden wij onder het genot van een heerlijk kop koffie met iets lekkers, luisteren naar de verhalen van Evert. Evert kan vol passie vertellen; Over zijn Meander V, de mensen die hij heeft ontmoet en over zijn reden dat hij en zijn vrouw Inge de Vaarwens in het leven heeft geroepen.

Ondertussen vaarden we via Marken door naar Volendam. Eenmaal aangemeerd in Volendam hebben we met z'n allen heerlijk geluncht op het achterdek. Daarna was er nog tijd over om in kledingdracht op de foto gaan, dit konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan! Vlak voor vertrek naar Monnickendam hebben we nog genoten van een heerlijk visje. De hele dag was zo goed verzorgd door zowel de Stichting Ambulance Wens als de Vaarwens, zodat wij even onbezorgd konden genieten.

Via deze weg willen we nogmaals Aard, Desiré, Fransoice en Evert ontzettend bedanken voor deze mooie dag!

Lieve groet, De dochters van Ria Vulink

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens