op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.220.jpg

24 juli 2017

Verjaardagcadeau

Hallo lieve mensen van de wens ambulance,

Op 6 juli jl hebben jullie de wens van de heer A.M Voormeulen in vervulling mogen laten gaan. Dhr Voormeulen is een man van 92 jaar en heeft terminale blaaskanker. Wij Wilfried en Olga de Jager hadden deze wens voor hem aangevraagd omdat wij hem niet meer uit konden voeren ivm vervoersproblemen. De wens was een keer naar het Indisch Monument in Roermond te gaan. Dhr Voormeulen wilde daar heen omdat hij daar een monument wilde bezichtigen ter nagedachtenis aan zijn omgekomen kameraden in de oorlog in Java.De heer Voormeulen steunt dit monument jaarlijks met een donatie maar had nog nooit het monument bezocht. Op de dag zelf was dhr Voormeulen ook jarig dus een mooier verjaardagcadeau konden wij en natuurlijk jullie hem niet bezorgen. We werden heel enthousiast begroet door de medewerkers van de wens ambulance en dhr Voormeulen werd verblijd met een beertje geheel gekleed in de kleuren van de wens ambulance. Alle lof voor de twee medewerkers die de gehele dag goed gezorgd hebben voor dhr Voormeulen die het heel fijn heeft gevonden. Namens dhr Voormeulen en ons heel hartelijk dank voor deze mooie en vooral emotionele dag.

Liefs en groeten van een gelukkig man

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens