op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20170704_202631.jpg

18 juli 2017

Wat was het mooi

Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,

Op dinsdag 4 juli 2017 heb ik de mooiste avond sinds tijden beleefd. Dankzij jullie Stichting Ambulance Wens kon ik bij de diploma uitreiking van mijn dochter zijn, wat geweldig was dat. Om half 6 werd ik opgehaald in het Haga Ziekenhuis en kreeg ik gelijk het lieve beertje 'Mario', dat vond ik al heel emotioneel. Daarna zijn we op weg gegaan naar Zoetermeer naar de school van mijn dochter. Ook daar op het ID College was alles goed geregeld voor mijn komst. Wat was het mooi en emotioneel toen ik aankwam met de ambulance en mijn dochter daar op mij stond te wachten. Het was in 1 woord geweldig om dit mee te mogen maken. Ook voor mijn dochter, haar vader is 2,5 jaar geleden overleden. Het was voor haar dus heel mooi dat ik er op deze manier toch bij kon zijn. Mijn dochter en ik willen jullie op deze manier hartelijk bedanken dat dit dankzij jullie mogelijk was. Ook willen wij Jan en Vincent bedanken die mij zo lief en zorgzaam begeleid hebben en ook trots waren op mijn dochter dat ze ondanks alle moeilijke tijden haar diploma gehaald heeft. Jan en Vincent jullie zijn toppers, lief, geduldig en nog veel meer. Nogmaals heel veel dank Stichting Ambulance Wens dat dit mogelijk was. Mijn dochter en ik zullen dit nooit vergeten.

Groetjes,

Anja Que Siam Knoester & Jamielee Que Siam

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens