op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.54.jpg

17 juli 2017

Geweldige fijne mooie dag

28 mei 2017, Klederdracht Festival in het Zuiderzee museum te Enkhuizen. De Dansgroep van OBG. was uitgenodigd, de Dansgroep had naar deze uitnodiging al enkele jaren uitgekeken. Nu was het zover met twee 9 persoonsbusjes vertrokken we om 8.30 uur vanaf Kapelle naar Enkhuizen. We werden daar om 12.00 uur verwacht, en ontvangen door de gastvrouwen met koffie, koek enz. Het gebied van het museum is een samengesteld dorpje compleet ingericht met Kerk, Molen, Muziektent, enz. zoals eind 19e > begin 20e eeuw. Liggend onder aan de dijk van het IJsselmeer, compleet met haven. 10 Streekdracht groepen waren uitgenodigd, in optocht trokken ze om en door het dorp als start van de activiteit. OBG. had drie dansoptredens één op de muziektent, één in de Kerk en op het Marktplein. Een bijzondere verrassing was de inzet van de Stichting Ambulance Wens. Een Ambulance met een zich vrijwillig inzettende bemanning Chauffeur en Verpleegkundige, was om 10.30 uit Goes vertrokken naar Enkhuizen met aan boord Anky van Liere zoals bekend is zij ernstig ziek, en actief lid van de Dansgroep haar laatste wens was om dit bijzondere optreden nog bij te mogen wonen. Ook zij werd hartelijk ontvangen, en persoonlijk begeleid door een Gastvrouw. Anky werd op een Brancard door de Ambulance bemanning rondgereden door het dorp en langs de diverse attracties en optredens. Zij heeft van deze dag bijzonder genoten, de Dansgroep en Anky kijken terug op een geweldige fijne mooie dag met een fijn optreden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens