op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.219.jpg

17 juli 2017

Dagje uit naar de kuip

Afgelopen vrijdag 14 juli was voor mij de grote dag dat ik voor de laatste keer het Feyenoordstadion ging bezoeken, dankzij de stichting ambulancewens. Via een tip van mijn huisarts heb ik me op woensdag aangemeld en een paar uur later was het al voor de bakker. Vrijdagochtend klokslag halftien wed er aangebeld, en stonden er 2 dames die mij en mijn vrouw op kwamen halen voor een dagje weg onder andere naar de kuip. Op het moment dat we gereed waren om te vertrekken trok er een hoosbui met onweer over Noordwijk maar na een vertraging van tien minuten vertrokken we met goede moed naar Rotterdam Onderweg hadden we nog wat buien maar in Rotterdam was het gelukkig droog. Op een van de mooiste punten van de Maas bij de Holland America lijn en hotel New York hebben we wat foto,s geschoten waar onze lieve begeleiders Elly en Nathalie zoals de rest van de dag er goed voor zorgde dat we genoeg samen op de foto,s kwamen. Op naar ons hoofddoel het prachtige Feyenoordstadion met de mooiste grasmat van Nederland. Helaas waren er geen Feyenoord-spelers aanwezig dat vond ik wel erg jammer. Het was nog steeds droog dus gingen we met een gezellige Feyenoord medewerker eerst naar het veld. De grasmat was de dag ervoor in een dag voorzien met een nieuwe mat met gras gekweekt in Limburg, prachtig zag het eruit ongelooflijk. Na veel wetenswaardigheden te hebben gehoor, gingen we naar de schatkamer van Feyenoord waar een andere medewerker alle tijd nam om de historie van Feyenoord te vertellen, en ik en Corrie zich vergaapte aan de wereldcup de cup met de grote oren voor landskampioenen en de twee gewonnen uefacups en de kampioensschalen. We hadden ondertussen trek gekregen dus op naar de prachtige brasserie waar we heerlijk hebben gegeten. Nathalie vertelde dat ze vrijwilliger was en bij politie werkte ,en daarvoor bij justitie in Zoetermeer. Blijkt zij een collega geweest te zijn van mijn schoonzoon in de cellenbus wat is de wereld toch klein. Na een klein bezoekje bij mijn schoonzoon, die erg verrast was reden we terug naar Noordwijk. We hebben een fantastisch dag met twee kanjers van meiden, en bedanken de stichting ambulancewens voor hun prachtige organisatie.

Met vriendelijke groeten Arie en Corrie Pronk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens