op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ambuwens9g.jpg.jpg

16 juli 2017

Laatste mooie speciale moment

Lieve mensen van de Ambulance Wens,

Op woensdag 5 juli 2017 hebben jullie onze wens uit laten komen om nog één keer met ons moeder/oma naar Blijdorp te kunnen. Meteen al bij aankomst van Rob en Corine zat het goed en al gauw waren we op weg naar Rotterdam. Mamma comfortabel op de brancard, zoonlief Danny naast haar met kleinzoon Jörn en ik daar tegenover.

Éénmaal in Blijdorp werden we opgevangen door alweer een fantastisch lieve vrijwilligster die een rondleiding gaf en ons via de leeuwen en de olifanten naar de giraffen brachten op een plek waar je nooit komt om die prachtige dieren van heel dichtbij te mogen voeren. Ze hingen over de brancard en mams genoot met volle teugen en wij natuurlijk ook.

Er ontstond dan ook een intens moment vol emotionele lading die door iedereen aanwezig te voelen was, voor ons alsof we wisten dat dit wel eens het laatste mooie speciale moment zou zijn. En met de afsluiting van een bezoekje aan de overweldigende Bokito was die dag ook de dag om op terug te kijken.

De foto's hebben Gerda nog een hele week herinnert aan die fantastisch mooie dag met die fantastische vrijwilligers waarna ze gisteravond op 14-07-2017 ons helaas heeft verlaten.

Wij kunnen in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn dat al die mooie mensen ons deze herinnering hebben gegund en dat jullie ervoor gezorgd hebben dat zij dagen lang met een brede glimlach naar de foto keek van haar en de giraffen.

Namens Danny, Jörn en Monique enorm bedankt voor wat jullie voor ons hebben gedaan!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens