op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4a.2.jpg

15 juli 2017

Fijn dat er zulke fijne mensen zijn

Een schitterende dag gerealiseerd door Stichting Ambulance Wens.

Gerarda had een wens ingediend bij de Stichting. Ze wilde heel graag met haar man Ton naar Bouraing in België. In dat kleine plaatsje, was Maria verschenen. Vrijwilligers Peter en Ed, chauffeur en arts van de Stichting Ambulance Wens, zij waren de helpende handen die de gehele dag voor Gerarda zorgden. Niets was hen teveel gevraagd. Maandag 19 juni 9.00 uur werd de tocht vanuit Tilburg ingezet per ambulance richting Bouraing. Peter en Ed maakten het mogelijk om Gerarda per brancar naar de plaats te brengen waar Maria was verschenen. Daarna werd ze naar de kapel gebracht. Gerarda wilde zelfs niet op de brancard liggen, ze wilde in de kapel op een stoel bidden met de rozenkrans van haar moeder in de hand. Dat was een heel mooi moment.

Na dit mooie plaatsje te hebben bezocht, reden Peter en Ed met Gerarda en Ton naar camping Paradiso langs het riviertje De Lesse, waar Gerarda en Ton 30 jaar lang, weekenden met veel plezier hadden gekampeerd. Op de camping valt zo’n ambulance op en al gauw kwamen bekenden aanlopen om Gerarda en Ton te begroeten. Het was een ontroerend weerzien. Er werd een mooi plekje uitgezocht op het terras, onder een grote parasol. Het was werkelijk een schitterende vakantiedag en allen genoten van een hapje en een drankje. Na het afscheid, weer richting Tilburg. Wat was het een feest om zo verwend te worden door deze vrijwilligers. Zij hadden de wens van Gerarda dubbel en dwars gerealiseerd. Gerarda en Ton hadden zo ontzettend genoten. Peter en Ed, heel hartelijk dank voor deze mooie, geweldige, grandioze dag.

Fijn dat er zulke fijne mensen zijn!!!!!!!!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens