op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.174.jpg

11 juli 2017

Een super dag

Lieve Ambulance Wens Nederland,

Op 10 july 2017 hebben wij een super dag mogen beleven met mijn gabbertje/broer Rob Sinnema ,die helaas is uitbehandeld met meerdere tumoren in hoofd. 's Morgens om 8:30 werden wij opgehaald in Zaandam door de twee super kanjers Thijs en Karin van jullie stichting. Het was meteen al gezellig door de heerlijk Rotterdamse humor van Thijs en de lieve woorden van Karin, waardoor het niet meteen een emotioneel beladen moment werd. Vervolgens zijn we naar het trainingcomplex van Feyenoord gereden, waar Thijs meteen ff aan de bak moest om wat dingen te regelen, omdat er iets niet was aangemeld, maar in notime had hij dat alsnog voor elkaar. Mooie momenten daar beleefd en er was zelfs aan gedacht door jullie om wat drinken in de ambu te hebben. Vervolgens zijn we naar de Kuip gereden, waar we netjes werden opgewacht door een medewerker van Feyenoord die ons een leuke rondleiding gaf en ons naar het "heilige" gras bracht. Dan sta je op een plek waar je normaal absoluut nier mag komen, waat resulteerde in een kippenvel moment en de nodige tranen van geluk, dat dit mogelijk gemaakt was. Na afloop even doorgereden naar Mc Donalds om ff lekker wat te eten. Thijs kwam nog met een idee om even de touristen route terug te nemen, zodat we ook nog even naar de Coolsingel konden en even stilstaan bij het gemeentehuis waar Feyenoord dit jaar gehuldigd was.

Al met al hebben we een ENORME gave en mooie dag mogen beleven, wat zonder de geweldige inzet van Karin en Thijs niet mogelijk was geweest. Alles kon en mocht van hun en niets was hun teveel om uit te voeren. TOPPERS zijn het.

Namens Rob Sinnema will ik jullie enorm bedanken voor wat jullie voor ons hebben betekent!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens