op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.173.jpg

10 juli 2017

Oeps en wow!

Beste Ambulance wens,

Dankzij jullie hebben wij afgelopen dinsdag een hele grote wens van mijn moeder in vervulling kunnen laten gaan. Ze riep zeker al jaren dat ze heel graag een keer naar het optreden concert van Robbie Williams zou willen gaan. Helaas was er door verschillende omstandigheden nooit van gekomen, onder andere het plotseling en snelle overlijden van haar levenspartner en onze vader.

Een periode van rouw brak aan, uiteindelijk alles weer een beetje op de rit maar toen kort daarna werd bij haarzelf de diagnose kanker gesteld, na een periode van hoop en vrees, meer hoop en een beetje vrees, hoop en nog meer vrees werd uiteindelijk afgelopen oktober toch wel duidelijk dat genezing echt van de baan was. Inmiddels zijn we in het laatste stadium aangekomen, maar mijn moeder weet van geen opgeven. Ze overleeft alle verwachtingen, van ons, van medisch personeel, van haarzelf. Wat een sterke bijzondere vrouw is het toch!

We zeiden dan ook eigenlijk steeds als wijze van "grap" als je er 4 juli nog bent zorgen wij ervoor dat jij naar Robbie kan, maar niemand had durven denken of hopen dat ze daadwerkelijk nog bij ons zou zijn. Maar opeens was het dan toch zover de datum kwam in zicht! Oeps en wow! Wat nu, beloofde maakt schuld ;-)

Die dag benaderde ik jullie per e-mail of jullie me konden helpen om deze wens/ belofte in vervulling konden laten gaan. Kort daarop zijn jullie samen met mijn man en Mojo (want kaarten voor een uitverkocht concert regelen was toch niet zo 1-2-3 gedaan) aan het regelen gegaan.

Samen met jullie prachtige en waardevolle en onbetaalbare inzet is het dan toch gelukt om 4 juli op het Goffertpark in Nijmegen te staan! En oh wat heeft ze genoten zeg. Van het topje van haar grote teen tot aan haar kruintje toe.

Zonder jullie was dit echt niet gelukt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens