op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.216.jpg

10 juli 2017

Naar de Efteling

Mijn broer, 55 jaar oud en sinds januari 2017 bekend met uitgezaaide kanker, heeft afgelopen zondag 2 juli de wens uitgesproken om nog 1 keer met de hele familie (broers, zussen, neven en nichten) naar de Efteling te gaan, hij was hier al in geen 30 jaar meer geweest. Chemotherapieën slaan niet meer aan en er is uitgesproken dat er een korte levensverwachting is. Door de gezondheidsproblematiek was het voor ons niet haalbaar om deze wens zelf te vervullen en hebben we diezelfde dag stichting ambulance wens een mail gestuurd. Afgelopen maandag werden wij al gebeld dat deze wens vervuld kon worden en afgelopen donderdag zijn we met zijn allen naar de Efteling geweest. Mijn broer heeft ondanks zijn ziek zijn, deze dag kunnen genieten. Toen hij opgehaald werd door de ambulance verscheen er een lach van oor tot oor. Jan en Leo waren direct vrolijk en dat deed hem zichtbaar goed, ook mascotte Mario werd overhandigd en deze staat nu nog in het zicht. Het is onbeschrijflijk hoe iemand zo kan opleven door dit gebaar. Het sprookjesbos, carnavalsfestival, pagode, de fata morgana en natuurlijk de nieuwe attractie symbolica waren voor hem de hoogtepunten van deze dag. Zonder stichting ambulance wens was dit niet mogelijk geweest, het was een onvergetelijke dag voor mijn broer en ons als familie, een dag met een lach en een traan, maar een die we nooit meer zullen vergeten. Wij willen stichting ambulance wens danken voor het vervullen van deze wens en in het bijzonder Jan en Leo voor het begeleiden van ons op deze dag.

Hartelijk dank Namens,

fam. van Schaijk Berghem

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens