op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.213.jpg

5 juli 2017

3 fantastische dagen

Maandag 19 Juni 2017.

12.00 uur zien wij de wensambulance arriveren. Thijs en Kees komen binnen en stellen zich voor. Als eerste geven ze het beertje Mario aan Marian en vertellen het verhaal erbij. Na een kop koffie gaan wij op weg naar de Veluwe. Aangekomen in het Droompark Beekbergen drinken en eten we eerst iets op het terras. Toen richting Jan Bos huis. Daar aangekomen hebben we alles uitgepakt en heerlijk in de tuin gezeten. Kees en Thijs zijn boodschappen gaan doen voor het avondeten, er kwam pizza op de tafel.

Om 18.00 uur vertrokken we naar Almelo om op visite te gaan bij het nichtje van Marian, waar we een kei gezellige avond hebben gehad. Weer terug bij het Jan Bos huis nog heerlijk in de tuin gezeten, Thijs en Kees hadden voor heerlijke hapjes gezorgd.

De volgende dag zijn we naar Burgers Zoo geweest. Petje af voor de mannen die Marian heel de de dag op de brancard hebben moeten duwen en niks was te veel !!!!! Via Intratuin terug naar het huisje waar ze opnieuw zorgden dat er eten op tafel kwam. Wat een verwennerij!!!

Die avond werd Kees afgelost door Ilse. Na een heerlijke nachtrust had Thijs rond 9.00 uur de ontbijttafel al weer gedekt. Daarna was het tijd om afscheid te nemen van het Jan Bos huis en vertrokken wij richting Scheveningen. Daar aangekomen hebben we eerst op een terrasje in de zon iets gedronken. Toen zijn we het strand op gegaan, waar we gekeken hebben naar het reuzenrad, de tokkelbaan en het bungeejumpen. Daarna op de pier geweest, wat is die mooi geworden. Natuurlijk als je in Scheveningen bent moet er ook vis gegeten worden . Nog even heerlijk op een terrasje aan de boulevard gezeten en iets gedronken.

Maar helaas aan alles komt een eind. Na 3 fantastische dagen met uitmuntend weer, 3 lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens gingen we weer huiswaarts.

Stichting Ambulance Wens heeeeel hartelijk bedankt voor deze 3 onvergetelijke dagen, waar we heel veel lol hebben gehad en super verwend zijn door Kees, Thijs en Ilse. Echt er was niks te veel voor hun. 

Lieve groetjes Marian en Ger van Lieshout

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens