op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.170.jpg

5 juli 2017

Dit was onvergetelijk……….

Lieve mensen van de Ambulance Wens,

Gisteren 29 juni hebben jullie de wens van onze lieve moeder en oma vervuld Haar laatste wens was om nog een keer naar de zee te gaan omdat ze daar heel veel fijne herinneringen aan heeft. Toen wij als kinderen klein waren gingen we altijd naar de zee in de grote vakantie Daar genoot ze dan intens van. Dus haar allergrootste wens kwam uit, Twee vrijwilligers kwamen op de donderdag om haar te halen, Heel het huis zat vol want haar 4 kinderen met aanhang waren allemaal gekomen om erbij te zijn Ze kreeg een mooi beertje Mario genaamd,dat vond ze erg leuk en die ging dus mee op avontuur Toen ze in de wensambulance haar plaatsje kreeg zijn we uiteindelijk naar Scheveningen vertrokken Ze genoot van de rit maar uiteindelijk viel ze lekker in slaap Rond 1 uur kwamen we aan en daar begon haar avontuur Eerst even wat gegeten en toen werd ze liggend door de sterke armen naar de zee getild Wow wat vond ze dat fijn,heerlijk de zee zei ze. Gelukkig werkte het weer ook mee Daar werd ze even een fotomodel want iedereen wilde nog even foto,s maken met haar Uiteindelijk nog even naar de pier,daar nog een lekker ijsje op en toen zei ze,nu wil ik gaan Ze was erg moe van alle indrukken en natuurlijk de zeelucht. Eenmaal thuis gekomen lekker in haar bedje gestopt en heerlijk dromen van deze mooie reis. Mensen van de wensambulance Hartelijk dank jullie hebben mijn moeder heel erg gelukkig gemaakt dat ze dit nog een keer mee mocht maken.

Dit was onvergetelijk……….

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens