op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
16.jpg

26 mei 2017

Topweekend op Texel

Op vrijdagmorgen stipt om 11 uur arriveerden Cees en Desiree met de ambulance voor ons weekend op Texel. Het klikte meteen en na een kop koffie was het inladen en wegwezen. Na een rustige rit naar Den Helder kregen we voorrang om de veerboot op te rijden. Voor we het wisten arriveerden we op Texel en werden we hartelijk welkom geheten op de kampeerboerderij van de fam. Bakker. Ook de rest van de familie kwam er al snel bij. Tot onze grote verrassing kwam de boer binnen met een lammetje dat de fles moest krijgen, een leuke taak voor Rien! Na een gezellige middag en avond op de boerderij genoot iedereen van een heerlijke nachtrust.

De zaterdag werd gevuld met het vervullen van een aantal wensen van Rien. Rien ging met Isa, Cees en Desiree in de ambu overal heen en een deel van de groep ging op de fiets. Het was helder weer, maar wel fris en er stond een straffe wind….

We zagen elkaar weer bij de Texelse bierbrouwerij in de omgeving van Den Burg. We werden – ondanks dat we niets besproken hadden – met open armen ontvangen. Er werd een rondleiding georganiseerd met een eigen gids en ieder die dat wilde kon de verschillende biertjes proeven. De sprekende flesopener was verrassend cadeautje!

Na een bezoek aan oude buren in Den Burg zagen we elkaar weer bij het wad. Inmiddels had de schoonzoon zich al klaar gemaakt om zijn kunst van het kite surfen te showen. Rien op de brancard kon alles heel goed zien en we hebben genoten met zijn allen.

Met de ambu reed Cees hen naar de vuurtoren in de Cocksdorp. Onderaan de vuurtoren werden we opgemerkt door de vuurtorenwachter. Toen hij in de gaten kreeg dat het de Ambulance Wens was, kwam hij spontaan een praatje maken en gaf hij Rien een vuurtoren cadeau……

Thuis gekomen zorgden we voor een gezamenlijke BBQ. Omdat het flink waaide mocht dat in de schuur bij de cavia’s, de konijnen en de geiten, die daar geen problemen over maakten. Wat was het ook deze avond weer gezellig om als familie bij elkaar te zijn op deze prachtige en ruime locatie.

Na een heerlijk ontbijt dat wederom door Cees was klaargemaakt vertrok weer een deel van de groep op de fiets. Dit keer was de bestemming Ecomare. Wat is het bijzonder dat letterlijk en figuurlijk alle deuren ook deze keer voor onze groep open gingen. Speciaal voor onze groep werden de bruinvissen gevoerd. Ook hier weer kreeg Rien een cadeautje, van vrijwilligers van de Vogelbescherming die een kraampje bij de ingang hadden. Een ontroerende ontmoeting.

Namens de hele familie wil ik graag de Stichting Ambulance Wens en Cees en Desiree heel hartelijk bedanken. Dankzij hen hebben we als gezin en familie een fantastisch en waardevol weekend met elkaar gehad. Een belevenis die in ons hart gegrift staat en die we nooit meer zullen vergeten.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens