op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.207.jpg

22 mei 2017

Haar avondje Ajax

Aan iedereen die de stichting een warm hart toedraagt,

Afgelopen week hebben wij afscheid genomen van een goede kennis van ons. Mijn vrouw had hun attent gemaakt op de stichting ambulance wens en wat er allemaal in het laatste stadium van het leven nog mogelijk is. Dankzij de stichting heeft zij op 3 mei j.l. de wedstrijd Ajax – Lyon mogen bijwonen. Ik mocht bij deze wens als chauffeur mee. Als groot voetbalfan van Ajax en het Nederlands elftal heeft zij samen met haar zoon daar enorm van genoten. Haar man en schoondochter zaten op de tribune. Voor de aanvang van een Europa cup wedstrijd is het bij Ajax gebruikelijk dat het lied van het “slavenkoor” ingezet wordt en dat iedereen met het, bij de ingang gekregen Ajax vlaggetje, op de maat mee zwaait. Dit heb ik vastgelegd en het filmpje aan haar en aan haar man gezonden. Mario onze trouwe mascotte was er ook bij en is tot het overlijden onafscheidelijk van haar geweest. Iedereen die haar sprak, thuis of in het ziekenhuis inclusief verpleegkundigen en specialisten, moesten Mario en het filmpje zien. Vol passie vertelde zij over haar avondje Ajax. Tijdens haar uitvaartplechtigheid werd het filmpje ook vertoont en verteld dat zij zo enorm genoten heeft. De familie was erg dankbaar.

Ik heb dit nu ook een keer van de “andere” kant meegemaakt en het maakt mij enorm trots dat ik, hoe beperkt dan ook, deel uit mag maken van de bijzonder mooie stichting. Ik heb ervaren en echt gevoeld hoe belangrijk zo’n laatste wens is voor de patiënt en de nabestaanden. Ik hoop dat de stichting nog veel wensen mag vervullen.

Hartelijke groeten,

Hans van Diemen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens