op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_7331.jpg.jpg

18 mei 2017

Een mooie, waardevolle en bijzondere dag

Een jaar geleden is papa ziek geworden en verbetering waar hij zo op had gehoopt is niet meer gekomen. Alleen het trieste bericht dat er niks meer aan te doen was. Een dagje weg met zijn kleindochter Lisanne van 5 jaar, leek niet meer mogelijk. Iets wat hij nog zo graag wilde doen.

Tijdens het wekelijks bezoek stelde de huisarts aan mijn vader de vraag of hij nog een laatste wens had. “Jazeker”, zei mijn vader, “Ik wil nog heel graag met mijn kleindochter Lisanne naar het Oertijdmuseum in Boxtel, want ze is gek op dino’s”. De huisarts attendeerde ons op de Stichting Ambulance Wens Nederland. Dezelfde dag heb ik een mail gestuurd met de wens van mijn vader. Wat was mijn verbazing groot toen ik de volgende dag al werd gebeld door Elly met de vraag op welke dag we wilden gaan, want ik had geen datum doorgegeven. Nou ja een aantal data, want welke datum was mogelijk voor de stichting. “Nee”, gaf Elly aan, “op welke dag willen jullie?!” We hebben toen afgesproken dat het dinsdag 28 maart zou worden. Elly benadrukt daarbij dat als het eerder plaats zou moeten vinden, ik gewoon even moest bellen. Wow wat een service!!!

Dinsdag 28 maart kwamen Jolanda en Jeffrey mijn vader en Lisanne ophalen. Vanaf het eerste moment was er een mooie klik. Lisanne werd door Jolanda meteen bij de hand genomen. Samen de brancard opgemaakt en met Lisanne er boven op gezeten naar binnen gebracht. Wat een mooi moment om mijn vader blij te zien. Het uitstapje kon beginnen!

Vanaf het eerste moment werden mijn vader en Lisanne letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Niks was Jolanda en Jeffrey teveel. Wat hebben wij genoten van die dag! En mijn vader zeker! Het is een dag geworden die bij ons blijft. Die dag heb ik mijn vader voor het eerst emotioneel gezien. Hij durfde dat aan Jolanda en Jeffrey te tonen. Wat heeft dat mij, mijn moeder en Jurgen (mijn man) geraakt. Papa had nog zo graag langer van Lisanne willen genieten; de tijd is tekort geweest. Maar deze dag nemen ze ons niet meer af. We hebben als gezin genoten van deze dag. Zonder de jullie was dit uitstapje niet mogelijk geweest.

Twee weken later op 14 april is mijn vader in alle rust overleden. Het dagje uit heeft veel voor hem en Lisanne betekent. Dank jullie wel daarvoor!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens