op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.163.jpg

17 mei 2017

Een lichtpuntje in droevige dagen

Een lichtpuntje in droevige dagen, dat hebben de vrijwilligers van stichting wensambulance ons gegeven. Mijn moeder ligt sinds kort in de Hospice en daar attendeerde ze ons erop dat ze gebruik kon maken van de wensambulance mits ze nog wensen had. Mijn moeder vertelde me dat ze geen wensen had, alleen nog vaak samenzijn met haar man en mijn gezinnetje. Omdat ze binnenkort maar liefst 60 jaar getrouwd zijn heb ik de vraag gesteld of we 2 dagen gebruik mochten maken van het Jan Boshuis. De volgende dag belde Elly op dat het geregeld kon worden. Mijn moeder heeft met tranen in haar ogen de blijde boodschap in ontvangst genomen. 6 mei was het zover. Pim en Evy kwamen haar ophalen in de Hospice. Het klikte meteen met die twee. Na een fijne rit kwamen we aan in Beekbergen. Daar stond de rest van de familie haar al op te wachten. Vlug het huisje versierd , uitgepakt en daarna heerlijk samen koffie met gebak genuttigd in het zonnetje. De volgende dag was een verrassing voor mijn ouders. We zijn eerst naar de Posbank gereden. Onderweg hebben Pim en Evy nog eerste hulp verleend bij een fietsongeval. Nadat we even hebben kunnen genieten van het mooie uitzicht op de Posbank zijn we vlug doorgereden naar het openlucht museum in Arnhem. We hebben daar allemaal ontzettend genoten. Wat een mooi park en wat een fijne begeleiding hadden we bij ons. Niets was teveel voor ze! Respect hoor! Helaas moesten we in de avond afscheid nemen van Evy omdat ze de volgende dag weer moest werken. Ze werd afgelost door Annemiek. Ook zij heeft haar best gedaan om het mijn moeder zoveel mogelijk naar haar zin te maken. Laat in de ochtend na een heerlijk ontbijt zijn we weer netjes teruggebracht naar de Hospice. Wat een heerlijke dagen hebben we gehad. Nogmaals heel hartelijk bedankt dat jullie dit voor ons geregeld hebben!

Fam van der Heijden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens