op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.204.jpg

17 mei 2017

Wij zijn jullie zo dankbaar……

Toen Har 8 februari uit het ziekenhuis werd ontslagen kregen we van een verpleegster de tip, bedenk wat je nog wilt doen en stuur een wens in naar Stichting Ambulance Wens. Har wilde nog heel graag een keer naar de Veluwe, samen bij de openhaard, eekhoorntjes kijken, wat ons zelf gezien zijn ziekte niet lukte. Dus zogezegd zo gedaan. De volgende dag werd ik al gelijk teruggebeld door SAW dat we 3 dagen in het Jan Bos huis mochten verblijven, op Valentijnsdag nog wel!

14 februari wat een spannende dag, je wordt toch opgehaald door 2 “vreemde” waar je 3 dagen 24/7 mee samen gaat zijn. We werden opgehaald door Rob en Wouter. Wat een prachtig huis, van alle gemakken voorzien.

De eerste dag zijn we naar de Miggelenberg gegaan, waar mijn ouders zaten. Wat prachtig om samen nog even naar de plek te gaan waar wij zo graag kwamen. Rob en Wouter gingen boodschappen doen, zodat wij even met zijn viertjes samen konden zijn. ’s Avonds werd er een heerlijke maaltijd gemaakt door Rob en Wouter zorgde voor de sfeer door de open haard aan te steken. Har werd met bed en al in de kamer bij de openhaard gezet, zodat hij kon uitrusten van de dag.

De tweede dag zijn we naar Burgers Zoo geweest, het weer was prachtig. Har werd door Rob en Wouter rondgereden op de brancard en ook deze dag was weer niets teveel. Nog een dag om nooit te vergeten. Wederom een heerlijke maaltijd en bijkomen bij de openhaard.

De derde dag wilde Har nog graag even over de boulevard van Scheveningen. Daarna naar huis en nog even gezellig aan de koffie met Rob en Wouter.

We hebben heerlijke dagen gehad met onze fantastische vrijwilligers. SAW, Rob en Wouter bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt! En die 2 “vreemde” hebben wij heel diep in ons hart gesloten, wij zijn jullie zo dankbaar……

Har is 17-4-2017 overleden maar dankzij jullie is zijn laatste wens vervult.

Harry en Liane Blokpoel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens