op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
harry.jpg

5 mei 2017

Harry

Dagelijks vervullen onze vrijwilligers laatste wensen voor niet mobiele terminale patiënten. Door deze enthousiaste vrijwilligers kan de stichting gemiddeld 4 a 5 wensen per dag vervullen. Enthousiaste vrijwilligers want niets is hun teveel en altijd zijn er wel twee beschikbaar om op pad te gaan, ze zijn blij en trots dat ze dit mogen doen als gezonde mens. Vandaag een zeer speciale dag voor een van deze zeer enthousiaste vrijwilligers, Harry de Feijter, namelijk zijn laatste wens vervullen als vrijwilliger voor een patiënt. Harry heeft de afgelopen vijf jaar wekelijks terminale mensen geholpen hun laatste wens uit te laten komen maar moet hier op dokters advies mee stoppen. Hij kwam dit met tranen in zijn ogen vertellen dat hij vanwege zijn gezondheid hier direct mee moest stoppen. Vandaag mocht ik dus samen met Harry op pad om een meneer afscheid te laten nemen van zijn caravan, maar dus ook Harry zijn laatste wensrit. Harry namens vele patiënten en hun familie BEDANKT! Doe rustig aan zodat je nog wat jaren kan genieten van je gezin. Ondanks alles het ga je goed!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens