op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.200.jpg

28 april 2017

Ze hebben ontzettend genoten

Woensdag 5 april, donderdag 6 april en vrijdag 7 april hebben mijn vader en zijn vriendin drie hele mooie dagen beleeft in het Jan Boshuis in Beekbergen. 5 april werd hij opgehaald door Pim en Marianne met de ambulance. In Hilversum werden zij opgewacht door mijn zoons en mijzelf. In Hilversum had mijn oudste zoon een helikopter vlucht geregeld voor zijn opa! Het was prachtig weer, dus ze hebben ontzettend genoten, skitterend zoals mijn vader zegt! Heel veel gezien.... Almere, Arena, Rotterdam, Amsterdam... ze raakten niet uitgepraat! Daarna naar het Jan Boshuis, ikzelf had een huisje gehuurd om bij hem in de buurt te zijn. Het huis is zo mooi..., prachtig. Alles zo goed geregeld. Boodschappen met Marianne en Pim gedaan en lekker chinees gehaald. Heerlijk gegeten.... Volgende dag naar het militair museum, mijn vader had daar in zijn jonge jaren militairen opgeleid tot vrachtwagenchauffeur. Daar wachten veel familieleden op ons. Dus met een leuke ploeg naar binnen! Toen we binnen kwamen zaten daar ongeveer 30 militairen te lunchen en hoorden dat mijn vader die dag 90 jaar was geworden...spontaan kwam daar "een lang zal hij leven". Prachtig vond mijn vader dat! Daarna het museum in met een gids, die met passie zijn verhalen vertelde. Onze dank gaat dan ook uit naar de medewerkers en vrijwilligers van het Militair museum in Soest! Later die dag naar het pannenkoeken restaurant geweest en heerlijke pannenkoeken gegeten. De dag daarna ging mijn vader weer naar huis, maar met hele mooie herinneringen.... Graag wil ik Stichting Ambulance Wens heel erg bedanken voor de mogelijkheid dat mijn vader dit nog mee mocht maken. Het heeft hem heel erg goed gedaan. En natuurlijk wil ik Pim en Marianne bedanken voor de goede zorgen en de mooie gesprekken. Nogmaals heel erg bedankt... Sandra Claeys Manshande

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens