op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.124.jpg

27 april 2017

Wij zullen dit blijven koesteren!

Lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens,

Wat was afgelopen zaterdag 15 april een mooie en onvergetelijke dag voor ons! Vorige week maandag heeft het Hospice Gorinchem de eerste contacten met jullie gelegd, wat betreft de aanvraag voor een laatste wens voor Bert; een vader, schoonvader, opa, broer, zwager en vriend. Bert wide nog heel graag een keer met de familie en een vriendin naar de havens in Rotterdam om daar een rondvaart te maken en als dat zou kunnen ook nog op de 2e Maasvlakte aldaar rond te kunnen kijken. De dag erna al heb ik het contact van het Hospice overgenomen en werd alles direct geregeld en bevestigd. Wat geweldig dat dat in zo’n korte tijd mogelijk is! Karin en Enrique (ik hoop dat ik de laatste naam goed geschreven heb) de vrijwilligers die Bert deze dag hebben opgehaald, vervoerd en ontzettend goed verzorgd, hebben van deze dag een echt feestje gemaakt. Met hun tomeloze energie, inzet en enthousiasme heeft Bert de dag zo comfortabel mogelijk meegemaakt en er enorm van genoten.

Om 10:00 uur kwam de Wensambulance bij het Hospice voorrijden en kreeg Bert als eerste beer Mario overhandigd, die de hele dag met hem meeging. Wat een leuke geste! Eerst was er de overdracht voor verpleegkundige Karin met de verpleegster van het Hospice en na een kopje koffie of thee, met een overheerlijk stukje gebak waren we rond 10:40 uur klaar voor vertrek. We zijn eerst naar de 2e Maasvlakte gereden, hebben daar een poosje rond kunnen kijken en een fotomomentje gehad. Daarna was het tijd voor een heerlijke lunch bij restaurant Kees in Poortugaal. Ook de medewerkers daar werkten enorm mee. Na de lunch kreeg Bert nog extra pijn-medicatie toegediend en konden we vertrekken richting Rotterdamse havens. Daar kwam net de boot aan die wij moesten hebben en toen alle passagiers van boord waren mochten wij er als eerste op. Dat is blijkbaar een stilzwijgende afspraak; staat de Wensambulance langs de kade, dan wordt er eerst voor gezorgd dat de patiënt op de brancard een mooi plekje bij het raam heeft en de meegekomen familie en vrienden ook een plekje daaromheen hebben. Ook hier weer alle medewerking van het personeel op de rondvaartboot. We hebben een schitterende rondvaart gehad. Bert was zichtbaar moe, maar hij heeft enorm genoten van deze dag en wij met hem! Voordat we weer op het Hospice aan zouden rijden, was er nog een laatste foto moment met iedereen die er deze dag bij was. Rond 17:45 uur waren we terug bij het Hospice en moesten we afscheid nemen van Karin en Enrique. Lieve mensen, ontzettend bedankt voor jullie lieve zorgen, de veilige rit en jullie enthousiasme gedurende de hele dag. Wij zullen dit blijven koesteren!

Ik stuur nog een paar foto’s mee, welke eventueel gebruikt kunnen worden mocht dit verhaal verwerkt worden op jullie site.

Nogmaals heel veel dank aan de Stichting Ambulance Wens die deze dag mogelijk heeft gemaakt, namens Bert, Mirjam, Edwin, Ryan, Hennie, Anneluus, Janny, Henk, Ingrid en Anneke.

Hartelijke groet, Anneke Haarsma (zus van Bert)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens