op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.197.jpg

27 april 2017

Ons eerste kleinkind is geboren!

Ons eerste kleinkind is geboren! We belden op de dag van de bevalling, om even te horen hoe dat werkt, Ambulancewens. Kort legden we de situatie uit, en de spontane reactie was meteen: ‘o, wat mooi! We kunnen meteen een wagen langsturen hoor!’ Aangezien kleindochter Aveline toen nog geboren moest worden, hebben we dat een paar dagen uitgesteld . Drie dagen later was het dan zover: we werden opgehaald en naar Eerbeek gebracht. Binnendoor, via een prachtige route, reden we naar het huis van onze zoon en schoondochter, en… kleindochter! Hoe bijzonder dat zo’n wens op zo korte termijn gerealiseerd kan worden!

We hebben een heel fijne middag beleefd, met ook onze dochter, en de ouders van onze schoondochter. Aveline heeft zeer tevreden in oma’s armen liggen slapen. Zelfs het knallen van de champagnekurk kon haar niet wakker krijgen. Champagne inderdaad, want we hadden echt wat te vieren!

Lieve Pim en Wilma, en andere collega’s van Ambulancewens, hartelijk dank voor jullie geweldige werk! We hebben genoten!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens