op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.69.jpg

28 maart 2017

Een GROOT dank je wel

Lieve, lieve mensen van de Stichting Ambulance Wens Nederland.

Hoe kunnen we jullie bedanken voor een onvergetelijke dag? We zijn er nog helemaal vol van - hebben vandaag de gemaakte fotos laten ontwikkelen en beleven de dag weer helemaal opnieuw. Dank, dank, dank dat onze lieve vriendin en haar man vanuit de hospice in Rotterdam nog 1x samen naar de Veluwe konden komen, waar wij met z'n viertjes zoveel jaren zoveel fietsvakanties en plezier met mekaar beleefd hebben. Het invullen van het online formulier op zondag middag, resulteerde in een telefoontje van jullie al op maandag en dat alles helemaal geregeld werd, hadden wij niet verwacht. Wat hebben wij en de patient en ega er naar uitgekeken om een dagje Vierhouten gezamenlijk te beleven. En wat een ongelofelijk lief en attente vrijwilligers hebben jullie. Een GROOT dank je wel ook voor Pim en Jolande. Zie op bijgevoegde foto: we hebben ze letterlijk in het zonnetje gezet! Niets was teveel, alles was mogelijk, waardoor we zelfs nog een poosje buiten in de tuin van het zonnetje hebben kunnen genieten met elkaar. Vermoeid maar meer dan voldaan werd 's middags de terugreis naar de hospice in gang gezet. Wij weten zeker dat onze donatie op een goede plek terecht komt. We wensen jullie een heel mooi jubileum in Carre toe en realiseer je hoe bijzonder jullie allemaal zijn voor zoveel terminaal zieke mensen. Wij hadden nooit kunnen vermoeden ooit van jullie diensten gebruik te gaan maken, maar wat super fijn dat de mogelijkheid bestaat voor iedereen om op jullie een beroep te doen.

Met een hartelijke groet van de wens aanvragers:

moeder en dochter Nel & Yvonne Huizinga en een dankbare patient en ega: Wilma en Cor Molendijk.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens