op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2017-2-9.jpg

8 februari 2017

Wat heb ik genoten!

Afgelopen zaterdag 4 februari hebben wij een fantastische dag gehad mede dankzij Stichting Ambulance Wens.

Mijn jongste dochter wordt donderdag 9 februari 9 jaar en vierde haar kinderfeestje afgelopen zaterdag in zwembad de Stienen Flier te Joure. Mijn wens was om hierbij aanwezig te zijn en mee te kunnen genieten. Een aantal dagen voor het feestje bleek dat ik niet meer in staat was met eigen vervoer naar het zwembad te gaan. De thuiszorg heeft vervolgens Stichting Ambulance Wens ingeschakeld.

Zaterdag rond een uur of twaalf kwam de ambulance met vrijwilligers voorrijden. Eerst even kennismaken met elkaar onder het genot van een kop koffie. Ondertussen hebben de kinderen wat gegeten en de cadeautjes uitgepakt. Wat mijn dochter een van de coolste dingen vond, was dat ze met een vriendinnetje mee mocht rijden in de ambulance en lekker bij mama kon zitten. In samenwerking met het zwembadpersoneel werd door de vrijwilligers een mooie plek uitgezocht met uitzicht op de wildwaterbanen en een groot deel van het zwembad. De kinderen hebben zich prima vermaakt, lekker gegeten alles was goed geregeld. Ik had verwacht maar een paar uurtjes te kunnen blijven. Dankzij de goede zorgen van de vrijwilligers en de adrenaline heb ik de hele middag kunnen genieten van het feestje. Moe maar voldaan zijn wij om 18 uur weer naar huis gebracht. Dit was echt niet gelukt als ik de hele middag in een rolstoel had gezeten (wat ik dus echt niet meer kon).

Wat heb ik genoten! Deze wens was voor mij ontzettend belangrijk, een dag waar ik sinds augustus 2016 al mee bezig ben en wat mij bijna ontnomen werd omdat ik niet meer met een rolstoel op pad kan. Dank je wel allemaal, zonder Stichting Ambulancewens had ik dit niet kunnen meemaken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens