op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.47.jpg

23 december 2016

Wij zijn heel ontroerd

Verslag van onze Ambulancewens.

1e dag, Vandaag zijn we opgehaald met de Ambulance door Cees en Marianne.We zijn als eerste naar het huisje gegaan van Droompark Beekbergen.We hebben onze spullen binnen gezet en zijn gelijk vertrokken met de ambulance naar paleis het Loo.Bij binnenkomst hebben we als eerste heerlijke chocolademelk gedronken.Vervolgens zijn we naar het winterpaleis gegaan.We kregen speciaal voor ons groepje een demonstratie servetten vouwen.We konden eerst alleen op de beneden verdieping omdat de brancard niet in de lift paste.maar de mensen van het Loo hebben 4 beveiligers gestuurd en hebben met zijn allen de brancard naar boven getild.Peter vond het allemaal fantastisch en was erg ontroerd.Alles was in kerstsfeer en fantastisch om te zien.Wij zijn heel ontroerd hoe Cees en Marianne ons deze dag hebben laten genieten.

Dag 2 Weer een fantastische dag.Vandaag zijn we naar het oorlogsmuseum geweest in Soesterberg.We werden met liefde ontvangen.We hebben een speciale behandeling gekregen.Door 1 van de medewerkers kregen we een speciale rondleiding.Cees en Marianne zijn fantastisch.Als het even niet meer ging namen ze alle tijd zodat Peter zich weer goed voelde.Wij vonden het ook vandaag weer een een hele fijne dag.We hebben genoten.

Dag 3 Rustig aan vandaag.Eerst heerlijk ontbijten en dan onze spullen pakken.Maar alles op ons gemak. Vanmiddag verwachten we weer thuis te zijn. Wij zijn heel dankbaar dat we dit nog hebben mogen meemaken.Het waren fantastische dagen.Dit is ook gekomen dankzij Cees en Marianne.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Huijbers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens