op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.114.jpg

10 december 2016

Wat een bijzondere dag.

Donderdag 8 december.

Wat een bijzondere dag. Marijke mag en kan nog één keer naar zee. Chauffeur Peter en verpleegkundige Elly (2 kanjers) komen met de wensambulance om Marijke en Bas op te halen en ze vertrekken richting Scheveningen. Daar staat de familie hen aan het begin van de pier al op te wachten. Wat een goede sfeer. De kleinkinderen worden volop betrokken bij het 'werk' van Peter en Elly. Zij mogen de brancard met oma sturen en duwen. Ze lopen zo trots als een pauw met oma richting het restaurant op de kop van de pier. Hier genieten we van een heerlijke lunch en genieten we volop van het mooie uitzicht. Wat een prachtige winterdag. Het zonnetje komt door en de lucht is prachtig. Marijke heeft vanaf de brancard goed zicht op het hele gezelschap en geniet met volle teugen van het samenzijn.

Daarna wandelen we de boulevard op. Marijke in de ambulance met iedere keer andere medepassagiers. De rest lekker uitwaaien op de boulevard of op het strand: alles kan!

De ambulance gaat helemaal tot het noordelijk havenhoofd en er zijn de prachtigste luchten en uitzichten. Marijke wil dan eigenlijk wel weer huiswaarts. Maar dan Appen er twee kleinkinderen die al aan de warme chocolademelk zitten in een tentje op de boulevard. O, zegt oma, daar wil ik ook naar toe. Geen probleem zegt Peter en hup, we draaien de boulevard weer op de het hele spul zit even later gezellig bij de haard op te warmen.

Het is niet in woorden uit te drukken wat deze dag voor ons heeft betekend. Ontzettend, ontzettend bedankt voor deze intens mooie en onvergetelijke dag!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens