op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.183.jpg

4 december 2016

Geen moeite was ze teveel!

Op 29 november was het dan zo ver. 's Ochtends werden wij opgehaald bij het Hospice Alkmaar door Kees en Ko met de ambulance. We gingen 3 dagen naar hun aangepaste vakantiehuis in Beekbergen. Onze wens voor mijn terminaal zieke man Koos was om naar de Veluwe te gaan. We waren dat de afgelopen zomer al van plan maar door zijn ziekte kon dit niet doorgaan. Wij komen uit Arnhem en Velp (Rheden) dus wilden plekjes bezoeken waar we dierbare herinneringen aan hebben. Het huis was prachtig en 2 eekhoorntjes in de tuin hielden ons gezelschap. Eerst moesten er boodschappen worden gedaan dus met de brancard de supermarkt in, daarna gewandeld naar de Loenense waterval. Na eerst rustig in het huis te hebben gezeten gingen we uit eten (natuurlijk weer met de brancard) en kregen alle medewerking. Zoals jullie zullen begrijpen hebben we alles op de brancard gedaan! De volgende dag was een rondrit langs onze woonadressen van vroeger en bijvoorbeeld ook de S-bochten naar de Posbank. Daar hadden we een prachtig panorama uitzicht en zagen het muurtje waar Koos als scholier een bijbaantje had met de ijscokar. Daarna pannenkoeken gegeten in Rheden en toen was het tijd om uit te rusten. Koos ging vroeg naar bed en Kees Ko en ik hebben nog gezellig bij elkaar gezeten. Op donderdag 1 december begon de terugreis met een leuke route via Lelystad, in Bataviastad hadden ze lekkere koffie. Bij de Oostvaardersplassen even uitgestapt maar gauw weer naar binnen vanwege de gure wind. Toen was het ook lang genoeg geweest. Wij hebben zo'n fijne herinneringen aan deze dagen. Fijne begeleiders die al onze wensen uitvoerden. Geen moeite was ze teveel! En omdat je elkaar natuurlijk 3 dagen meemaakt krijg je fijne gesprekken.

Stichting Ambulance Wens: Wij zijn jullie heel dankbaar dat het gelukt is om ons uitgestelde plan te verwezenlijken !

Met vriendelijke groet,

Koos en Marijke van Loon

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens