op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.144.jpg

4 december 2016

Als dit zou kunnen

Graag willen wij onze beleving even neerschrijven van de wens dag van Jose haar grote dag zondag 27-11-2016. Ze had nog zo graag een keer graag naar Antwerpen gekomen en een bezoekje bij ons thuis gebracht. Ik kende de stichting via het internet. Dus eens kijken op het internet wat ik zou kunnen doen en wat ik moet invullen. De verpleegster van Het Clarahofje in Goes heeft het intake formulier ingevuld en dan is alles als een snel trein gegaan. Alles heb ik nog even met Jose besproken of ze dit wel echt wilde en ze antwoorde volmondig “ als dit zou kunnen, met een brede glimlach”. Het telefoontje van de stichting kwam een paar dagen later en alles was in kannen en kruiken en we konden de dag beginnen te plannen. De dag van de wens was het spannend wachten op de aankomst van Jose. Een emotioneel weerzien en gelukkig is het ritje van Goes naar Antwerpen perfect gegaan dankzij de lieve vrijwilligers Myriam en Patrick. Eerst heeft ze een bezoekje gebracht bij ons thuis waar we lekker gegeten , gesnoept, gelachen en bijgepraat hebben. Daarbij had ik nog leuke verrassing voor haar waar ze bijzonder gelukkig mee was. De vrijwilligers hebben een snelcursus typische Belgische uitspraken geleerd waar we hartelijk om gelachen hebben! Vrijwilligster Myriam zal het woord induffelen wel niet meer vergeten zeker !? En ben er vast van overtuigd dat er wel meerdere zijn.... De klok tikt snel en was het tijd om te vertrekken richting de Zoo van Antwerpen waar haar kinderen ons opwachten. Patrick is een perfecte chauffeur en probeert de hobbeltjes en putjes te vermijden al is dat niet gemakkelijk in Antwerpen. Aangekomen in de Zoo de ontmoeting met haar kinderen en kleinkind en nog twee vriendinnen. Daar kon ons bezoek beginnen, de weergoden waren ons goed gezind het zonnetje straalde, de diertjes waren heel enthousiast ! De kleur van de brancard vonden ze heel interessant ze waren heel nieuwsgierig. Je zag Jose glunderen en genieten van elke minuut. Ook daar ging de dag razendsnel we sloten de dag af met nog een gezellig onderonsje in de cafetaria. Even terugblikken op een fantastische prachtige dag ! Met zoveel mooie herinneringen ! Toen was het tijd om afscheid te nemen van Jose en de vrijwilligers Myriam en Patrick en de rit terug naar Goes kon terug ingezet worden. Graag willen we jullie Stichting Ambulance wens Nederland bedanken voor deze fantastische dag omdat jullie dit allemaal mogelijk maakten. Bedankt lieve vrijwilligers Myriam en Patrick jullie hebben dat toppie gedaan ! # Als elke vrijwilliger een ster is wordt het nooit meer donker # Bedankt uit heel ons hart Judith, Filips

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens