op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.142.jpg

9 november 2016

De cirkel van het leven

Helmond 28 oktober wensambulance lionking.

Ik had er naar uitgekeken en 28 okt was het dan zover. Om 16.45 uur was de wensambulance bij ons. Na de kennismaking en het in ontvangst nemen van onze mascotte werd ik door de vrijwilligers op de brancard geïnstalleerd. Al snel waren we onderweg naar Scheveningen. Toen er bij het circustheater aan kwamen was de buitenkant al heel indrukwekkend ook het theater zelf was erg mooi. Al snel hadden de vrijwilligers mij en mijn man in het theater zitten. De vrijwilligers deden erg hun best om het ons naar de zin te maken en in moet zeggen dat is hun heel goed gelukt. De lionking was helemaal geweldig ik was erg onder de indruk en ontroerd. De cirkel van het leven greep me erg aan. Want ook mijn cirkel van het leven is bijna rond. Mede door de vrijwilligers en ambulance wens en lionking Albert v.d. linden producties hebben mijn man en ik een onvergetelijke middag en avond gehad. Hier kan ik toch nog even wat energie uit halen. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische dag heel erg bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens