op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.141.jpg

8 november 2016

Prachtige en bijzondere dag

Hallo lieve mensen van de stichting.

Wat hebben we een prachtige en bijzondere dag beleefd zondag de 30e oktober. Mijn moeder werd steeds zieker van de een op de andere dag. In de herfstvakantie hadden mijn ouders gepland om met de kleinkinderen naar Luttelgeest te gaan, naar de vlindertuin/orchideeënhoeve. Er was daar een nieuw gedeelte geopend, een hangende bloementuin. Maar omdat mijn moeder steeds zieker werd kon dat niet doorgaan. Ze hield nog vol dat ze die week erop wel zouden gaan wanneer ze weer zou zijn opgeknapt maar helaas knapte ze niet op en werd ze verrast door een zeer verdrietige uitslag in het ziekenhuis. Door de oncologisch verpleegkundige werd ik op jullie site gewezen. ’s Morgens vroeg om 06.30 heb ik de wens ingestuurd en om 10.00 uur werd ik gebeld door een van jullie medewerksters. Zo onwerkelijk dat ze vroeg aan mij, en wanneer wil je gaan? Niet uitstellen zo snel mogelijk gaan was haar tip. Toen ik mijn moeder belde met de mededeling dat we met z’n allen naar de vlindertuin gingen was ze zo blij! Mijn vader kon het maar niet bevatten. Die zondag zijn we met z’n allen gegaan. Wat een heerlijke dag. We hebben prachtige foto’s gemaakt die we koesteren. Onze kinderen zeggen nu, dat was het laatste leuke uitstapje dat we met oma hebben kunnen maken. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van twee super vrijwilligers. Ko en Carolien. Ze hebben mijn moeder op de eerste plaats gezet en gezorgd dat wij als gezin konden genieten met elkaar en van elkaar. Heel erg bedankt lieve mensen en organisatie. We zullen het nooit vergeten.

Namens mijn ouders, Gerda en Chris en namens ons, Monica, Ronnie, Tom en Anne heel erg bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens