op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.110.jpg

4 november 2016

"NOG EEN KEER ER SAMEN OP UIT"

Goedemiddag,

Hierbij een verslag van de wens van mijn man. Tom wilde nog zo graag een keer zijn Italiaanse vrienden zien om persoonlijk afscheid te nemen. Ik (Janneke, zijn vrouw) zat erg in dubio. Ik vond het zelf rijden met Tom op de achterbank van de auto niet verantwoord meer, voor beiden niet. Ik was al een tijdje via Facebook "Stichting Ambulance Wens" aan het volgen en was onder de indruk gekomen van de doelstelling van jullie Stichting. Veel wensen, van mensen van jong tot oud, kunnen door jullie als het mogelijk is, worden vervuld. Ik heb -na lang nadenken- de stoute schoenen aangetrokken en jullie formulier op 10 oktober, voor het aanvragen van de wens van Tom ingevuld. De wens was om nog een paar dagen naar onze vrienden in Brescia te gaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar wat volgde was echt zo onvoorstelbaar goed!!! De volgende dag, dinsdag 11 oktober, word ik door Elly gebeld met de mededeling dat deze wens vervuld kon worden en ook al heel snel. Ik had hier geen woorden voor: zo meelevend en zoveel empathie voor onze situatie. Zaterdagochtend 22 oktober zijn wij opgehaald door Cees en Marianne. Vanaf het moment van kennismaken viel er een last van Tom en mijzelf af. Bij deze mensen zijn we in goede handen. De reis was best ver en de vermoeidheid zou groot zijn voor Tom. Maar door alle lieve aandacht en vooral de kennis van Marianne en de ervaren chauffeur Cees was alles goed vol te houden. Op 26 oktober zijn we teruggekomen in Nederland. Kapot, maar ook heel blij dat dit mogelijk was. Wij hebben een paar mooie dagen met lieve persoonlijke herinneringen aan onze vrienden overgehouden. Vijf jaar geleden zijn we in Italië (Roseto degli Abruzzi) getrouwd. Deze vrienden waren getuigen bij ons huwelijk en een van hen was onze ceremoniemeester. We hebben een mooie tijd door deze reis goed kunnen afsluiten en willen jullie vanuit de grond van ons hart bedanken dat deze reis mogelijk is gemaakt.

Dank je wel lieve mensen (speciaal Cees en Marianne) voor dit onbetaalbare cadeau!

Tom van Beek Janneke van Beek - Arends

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens