op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.139.jpg

24 oktober 2016

Dikke dank u wel voor prachtige dag!

Beste Kees, Gerdi en Jos, De Efteling, het hospice Francinus de Wind en alle andere mensen die mee hebben gewerkt aan onze wens,

Vandaag hebben we genoten van een onvergetelijke mooie dag in de Efteling.

Mijn vader Hans werd door Jos en Gerdi heel de dag begeleid. Wat een kracht hebben zij om al zoveel km te rijden en dan de hele dag te wandelen met de brancard! Het was echt heel aangenaam voor mijn vader dat ze een luisterend oor hadden, heel veel geduld en ook een fijn praatje en gezelligheid boden tijdens het wachten en kijken naar hoe de kleinkinderen speelden. Dus nogmaals super bedankt voor de professionele begeleiding!

We hebben heel de dag genoten van de Efteling, wandelen door het sprookjesbos, rondjes in het carrousel, het Carnaval festival en nog meer leuke attracties. We deden veel terrasjes aan en werden super koninklijk behandeld door de medewerkers van het Panorama restaurant en kregen een plekje in de zon op het gesloten terras! Die lieve gebaren van de vele mensen die ons hielpen deed erg veel deugd!

Mijn vader had de hele dag veel energie en een glimlach op zijn gezicht en kon fijn genieten van iedereen die mee was en in bijzonder zijn kleinkinderen. De zon die doorbrak maakte de dag compleet. We zullen dit voor altijd blijven herinneren! Een dikke dank u wel!

Veel liefs,

Daphne Viguurs (namens ons hele gezin)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens