op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.174.jpg

17 oktober 2016

Toen was er een verrassing voor me!

Woensdag, 5-10-‘16

Ik, Anne, werd vanmorgen om 10 uur opgehaald door Mario, Marianne en Kees. We zijn naar het strand van Egmond aan Zee gegaan, waar mijn broer Robert en mijn vriendin Tamara ook naartoe kwamen. Het was mooi om vanuit strandtent “De Uitkijk”over zee uit te kijken en te zien wat er allemaal voorbij kwam. We hebben lekker koffie gedronken en geluncht. Vanwege de harde wind zijn we het strand niet op gegaan en in Schoorl was de weg opgebroken en hebben we het strand niet gezien.Wel hebben we het hoge “Kijkduin”daar gezien. De tocht ging verder door de polders van Noord-Holland, waar ik als kind woonde en fietste en vaak paardreed. Via Enkhuizen zijn we over de Ijsselmeerdijk naar Lelystad gereden, een prachtige tocht, met veel bootjes en vogels en prachtig zonnig weer. Om half 6 kwamen we aan bij het Jan Bos-huis in Beekbergen. Eerst het huis bekeken, heel mooi en luxe.Toen uitpuffen met thee lekker op de bank, relaxed. Kees ging boodschappen doen met Bep, m’n vriendin. We hebben heerlijk gegeten met elkaar, vooral rauwkost, stokbrood en tomaat. Toe Yoghurt met noten en honing. ‘s Avonds geluilakt met thee en lekkers, terwijl buiten eekhoorns in de bomen klommen en klauterden.....

Donderdag, 6-10-‘16

Vandaag rustig opgestaan, ontbeten en op weg naar de Zwaluwhoeve in Hierden. We dachten een afspraak te hebben om 12 uur, maar dat bleek 12 uur te zijn. We hadden dus nog tijd om wat te drinken met elkaar, tussen de mensen in badjas en onder het bordje “Het is niet toegestaan kleding te dragen in het restaurant”. Om 12 uur werd ik de schoonheidssalon ingereden voor een heerlijke gezichtsbehandeling. M’n gezicht werd schoongemaakt, gescrubd en verzorgd met rozencrème. Daarna kreeg ik een hoofdmassage, heerlijk ontspannend. Ik was er heel blij mee en kreeg rozencrème en oogcrème mee als attentie. Met de ambulance zijn we daarna naar Giethoorn gereden, ik kon tijdens de rit lekker rusten en slapen. In Giethoorn een wandeling gemaakt en geluncht met frites en snacks. Bij een heel leuk winkeltje ontmoette ik (Anne) de winkeleigenaresse (Anne). Ik heb een paar leuke beeldjes gekocht. (naam van het winkeltje: Lekkers &zo) Wat een leuke bijzondere ontmoeting! Mooi! Helemaal blij hadden we een vlotte terugreis en Kees heeft groentensoep gemaakt, waarbij we gezonde broodjes en rauwkost aten. Yoghurt met noten en honing toe voor de liefhebbers. Een heerlijke dag!

Vrijdag, 7-10-‘16

Na een onrustige nacht heb ik wat uitgeslapen. Lekker ontbeten met elkaar en aankleden. Toen was er een verrassing voor me! We gingen naar mijn vader in Vlissingen, hij was gisteren verhuisd. Mijn vader was héél blij toen we er om half 3 aankwamen. Hij had lekkere broodjes besteld en er was koffie en sap. Ik kreeg een rondleiding door het appartement en heb genoten van het uitzicht op de Westerschelde. Terwijl we er waren werd er nog een spiegel voor de gang gebracht..... Tussen Vlissingen en Rhoon ging ik even slapen, terwijl Kees vlot naar huis reed.. Kees en Marianne en Ambulancewens, heel erg bedankt voor de mooie dagen. Voor mij was het veel te snel om, ik heb enorm genoten.

Anne Molenkamp.

P.S. Mario woont nu bij mij.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens