op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.172.jpg

13 oktober 2016

Je laatste uitje

Op 12 februari hebben wij met onze familie een onvergetelijke dag mogen beleven. Op deze dag is namelijk de wens van mijn vader om een gekregen helivlucht te maken in vervulling gegaan. Door zijn ernstige ziekte ( hij leed al 2.5 jaar aan alvleesklierkanker) was dit zonder jullie stichting niet mogelijk geweest. We konden het niet helemaal geheim houden voor hem, maar wat hij niet wist is dat we nog meer voor hem in petto hadden. Voor de helivlucht hebben we met de hele familie geluncht bij van der valk. En na de helivlucht nog naar de Amsterdamse Jordaan voor een biertje, bitterbal en een live zanger speciaal voor hem geregeld. Niks was te gek voor de fantastische vrijwilligers van jullie stichting. Na ongeveer 1,5 uur zijn we huiswaarts gegaan. Hij heeft er zeker ruim een week napret van gehad en wat extra energie voor hij echt achteruit ging. Wat was het de moeite waard! Je laatste uitje, het is een mooie herinnering voor ons allemaal. Helaas ben je op 2 maart overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens