op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
unnamed.jpg

11 oktober 2016

Vondelpark

Beste Stichting ambulancewens,

Via deze mail wil ik uw organisatie en in het bijzonder uw vrijwilligers Klaas & Marja bedanken voor de wens van mijn vader. Mijn vader heeft genoten van het uitje die mogelijk was door uw organisatie. Klaas en Marja namen overal de tijd voor en dit was bijzonder. Mijn vader wilde graag langs het huis waar hij is begonnen met samen wonen met mijn moeder (inmiddels 3 jaar overleden), en hierna naar het Vondelpark in Amsterdam gewandeld waar hij mooie herinneringen had met mijn moeder. Het was voor mijn vader een onvergetelijke dag, maar ook voor zijn 4 dochters, nichtjes, neefjes en kleinkind om hem zo te zien genieten. Nogmaals bedankt voor deze actie namens de kinderen en mijn vader.

R. van Cittert

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens