op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.171.jpg

11 oktober 2016

Onvergetelijke herinnering

Na een maandenlange strijd had "tante Syl" nog een wens. Dat was om nog 1 dag met en bij haar familie door te brengen. Gewoon een bakkie doen. Een hapje doen. Herinneringen ophalen. Een beetje lachen en een beetje huilen. Iets wat zo gemakkelijk als vanzelfsprekend wordt gezien, maar waarvan je de waarde pas inziet zodra je beseft dat dit de laatste keer zal zijn. Zoals vandaag was, zal morgen nooit meer zijn.

Wij, de familie, willen de stichting Ambulance Wens met al haar sponsoren en de vrijwilligers Ed (altijd welkom voor nog een worstenbroodje) en Desiree (stokbroodje geitenkaas mag natuurlijk ook) in het bijzonder bedanken dat zij deze gewone dag hebben omgetoverd tot een zorgeloze, onbetaalbare, maar vooral onvergetelijke herinnering. Wij hopen dat jullie nog heel lang van dit soort wensen in vervulling kunnen laten gaan. Dankjewel!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens