op dit moment 13880 wensen vervuld 900 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.42.jpg

30 september 2016

Emotioneel, maar een geweldige dag!

5 september werd mijn schoonmoeder opgehaald om naar haar zus te gaan in Coevorden te gaan. Heel erg heeft ze uitgekeken naar deze dag en niet voor niets. Want het was geweldig! Ze straalde toen ze opgehaald werd door de ambulance. Om dat te zien was voor ons onbetaalbaar. Aangekomen in Coevorden bleek er ook nog een andere zus aanwezig te zijn. Zo fijn voor de zussen om weer even bij elkaar te zijn. Wat jullie stichting en de vrijwilligers voor mijn schoonmoeder hebben gedaan is onvergetelijk. Wij als familie zijn jullie ongelofelijk dankbaar en hebben enorm veel respect voor alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens