op dit moment 13880 wensen vervuld 900 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
9.13.jpg

30 september 2016

Advocaat met slagroom

Ik wil jullie namens de hele familie nogmaals danken voor de geweldige dag die jullie oma hebben bezorgd. Ze heeft er intens van genoten ook in de paar dagen daarna nog. Ontelbare malen heeft ze erover verteld en de fotos laten zien. Vooral degene met het advocaatje trok veel aandacht. Ook omdat op deze foto goed te zien is hoezeer ze genoot. Helaas ging het zondag ineens snel slechter en is ze gisteravond in haar slaap overleden. Bedankt dat deze wens zo snel gerealiseerd kon worden. En op zo een prachtige manier in vervulling is gegaan. Zou u onze dank ook willen overbrengen aan Hans en Marian? Groetjes Karin Tjonk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens