op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.44.jpg

18 september 2016

Een heel mooi herinnerings/geluksmoment

Zaterdag, 17 september 2016

Hier zijn we dan. Mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ambulance Wens NL waarvoor hartelijk dank!

In het Marianahof te Etten-Leur werden wij geattendeerd op de “wensambulance”. In eerste instantie hadden mijn vader en ik zoiets van…. nee joh dat hoeft allemaal niet. Maar gedurende onze gesprekken viel toch met regelmaat het woord: Wensambulance. Zo ook tijdens het gesprek waar mijn man René bij aanwezig was en ik ineens het idee opperde; “ Waarom ga je dan niet naar het bedrijf van Léon & Diana kijken, dichtbij, waarschijnlijk niet zo belastend én omdat je denkt de officiële opening niet te halen, je nieuwsgierig bent naar het eindresultaat, proberen we dit toch”. Pa vond dit een goed idee en zou het gaan overleggen.

Zo gezegd zo gedaan en de datum werd geprikt. Maar toen kwam het volgende: “Jaaaa, zegt mijn man René….we gaan wel op bezoek bij mensen die hun mooie nieuwe bedrijf willen laten zien, maar daar kunnen we toch niet met legen handen aankomen?”. Tja dáar had René natuurlijk een goed punt. Wij samen brainstormen, want wat geef je mensen die een opening hebben van een kwekerij, zelf volop in de planten zitten, maar voilà het idee was er.

Symbolisch, persoonlijk en blijvende herinnering waren de kernwoorden. Nu moesten we pa nog inlichten zonder ook maar iets aan hem te verraden. De navolgende app werd aan Pa verstuurd:

“Pap, René en ik zijn op de achtergrond iets aan het regelen voor Léon & Diana. Symbolisch staat voorop en in teken namens jou. Het zijn immers de kleine dingen die het doen, je moet ons maar vertrouwen. Waarop pa antwoorde: “Wat doen jullie mij hier een plezier mee, heb ik geen woorden voor. Wat het ook is bedankt!”

En wát is het een super dag geworden. Voor de ambulancemedewerkers Jan & Joost was werkelijk niéts te veel. Alles maar dan ook alles heeft mijn pa van het bedrijf kunnen zien! Zelfs de kleinste ruimte was benaderbaar. Een heerlijk, ontspannen dag met een lach & een traan. Sommige mensen verwonderen zich dat wij nog steeds kunnen genieten….dát zou toch eigenlijk niet kunnen gezien het vooruitzicht?....Maar dát kán echt, zeker als er nog een wens mogelijk gemaakt kan worden door zo’n stichting als deze! Ik kan geen woorden vinden die onze dank en geluk kunnen uitdrukken. Het grootste compliment kreeg ik van Jan, de ambulancemedewerker; “Je vader vertelt me net, dat hij geen wensen meer heeft, dat het vandaag een perfecte dag is geweest. Karin wat heb je dit goed gedaan.”

Ik sluit daarom passend af met de woorden van mijn pa die het gevoel van ons allemaal van deze dag weergeeft:

“Net terug van een rit met de wens ambulance. Ik heb de voor opening van het bedrijf van Leon en Diana mogen zien. Zij hadden het perfect voor bereid. Met bezichtiging inclusief rit met golfkar. Tijdens de koffie heeft Karin hen namens mij op ontroerende wijze bedankt en succes gewenst, met het idee van René en support van Mitchel (kleinzoon). Daarna nog langs de Wielewaal en Wernhout gereden. Kortom een Super dag.” Harry

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens