op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
sam_0568.jpg

12 september 2016

Het Artis-complot voor Anneke

Zaterdag 3 september 2016 werd ik even apart geroepen door de dienstdoende verpleegsters van het OLVG-Oost, die mij vroegen of ik wat leuks wist voor mijn vrouw om te doen als ze een dagje buiten het ziekenhuis zou kunnen zijn. We kwamen al gauw op Artis , waar ze een lidmaatschapskaart heeft en als ze even kans had er binnen loopt om even de nieuwe ontwikkelingen te bekijken. Maar ze mocht het nog niet weten want het moest een verrassing blijven. Ik zei dat ik wel zou vertellen dat ik even met de computer had geholpen. Geen probleem dus.

De maandag erna was het al beklonken met de Stichting Ambulance wens, en kreeg ik het al te horen van Anneke. “Het was niet voor de computer, schurk”! riep ze met veel blijdschap in haar stem. “Vrijdag ga ik naar Artis”.

Vrijdag 9 september, wat een topdag! De ellende van 11 weken intensieve zorg werd echt naar de achtergrond verwezen voor die dag. Anneke leidde het gezelschap met toevoeging van leuke weetjes door de dierentuin. Lekker even met z’n allen op het terras lunchen op een lommerrijke plek. Escorte van de giraffen, voedertijd voor de leeuwen, nog even door het apenhuis met de rondscharrelende hagedissen en het vogelhuis waar je je in het oerwoud waant.

We zijn de verpleegsters van het OLVG afd. B5, en de Stichting Ambulance Wens, vertegenwoordigd door Coby en Kees, dan ook zeer dankbaar voor deze onvergetelijke dag. Anneke viel als een blok in slaap toen ze weer, verzorgd en wel, in haar ziekenhuis bed was beland. Het fijne gevoel van deze belevenis zal nog wel een aardig tijdje blijven hangen….

Wat een topconcept is deze stichting. En wat blijkt er toch veel mogelijk te zijn. Super!! De foto’s spreken voor zich.

Nogmaals dank voor Coby en Kees, Stichting Ambulance wens Nederland en de B5 kanjers!

Martin & Anneke

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens