op dit moment 21582 wensen vervuld 1644 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.133.jpg

27 augustus 2016

3 dagen Jan Bos Huis

Hallo,

Vorige week maandag om 10 uur, zijn wij opgehaald door Nick & Kees van Stichting Ambulance Wens om mama vakantie te geven in het Jan Bos Huis in Beekbergen. Dit was een grote verrassing voor Ingrid, er was haar pas op maandagochtend vroeg verteld dat ze op vakantie zou gaan, iets wat zij al langer wilde.

We gingen op pad naar het Droompark Beekbergen waar het Jan Bos Huis deel van uitmaakt. De reis verliep heel rustig en bij aankomst werd Ingrid geïnstalleerd in het aangepast huis. In de middag zijn we vervolgens op een brancard, met grote luchtbanden, naar de Loenense Waterval gegaan. Dit is de hoogste waterval van het land. Een fijne wandeling door het bos volgde. Daarna de avond en nacht doorgebracht in het huisje.

Op dinsdag vroeg opgestaan en voor het ontbijt verschenen Pim & Marian om de verzorging over te nemen van Nick & Kees, zij blijven de volgende dagen bij Ingrid. Na het ontbijt zijn we met z'n alle vertrokken naar Safaripark Beekse Bergen, waar we hebben rondgereden en met de rondvaartboot gevaren langs alle dieren in het park. Hier hebben we met zijn alle, ook dankzij het mooie weer, van genoten. Daarna gingen we terug naar Beekbergen om te gaan eten in Bram's Pannenkoekenhuis wat vlakbij het Jan Bos Huis ligt.

Op woensdag was het weer tijd om naar huis te gaan. Met een tussenstop bij IJs van Co, in Hoenderloo, waar Ingrid heeft genoten van een heerlijk bolletje vanille-ijs. Bij thuiskomst werd mam weer netjes in bed gelegd en werd er afscheid genomen.

Vrijwilligers en medewerkers van Stichting Ambulance Wens hartelijk dank voor deze mooie drie vakantiedagen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens