op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.162.jpg

8 augustus 2016

Fantastisch was het en onvergetelijk

Fantastisch was het en onvergetelijk. 4, 5, en 6 augustus mocht mijn moeders wens uitkomen, een aantal dagen nog naar Texel. Pim en Henk hebben ons fantastisch begeleid die dagen. Mijn moeder is donderdag ochtend opgehaald in Loosdrecht. Van daaruit op naar de boot. Tegen de middag kwamen we aan bij groepsverblijf de Breemhoeve op Texel alwaar we zeer hartelijk zijn ontvangen. Die dag nog zijn we met zijn allen naar het strand geweest, heerlijk! Mijn moeder heeft genoten van de zilte zeelucht en de frisse wind. ‘s Avonds zijn we met zijn allen naar het ringsteken in den Hoorn geweest. Ma op de brancard en Pim en Henk zorgde er wel voor dat er niemand het uitzicht van mijn moeder kon belemmeren. Kanjers zijn het! Zaterdag hebben we een bezoek gebracht aan de camping alwaar mijn vader en moeder 15 jaar met de caravan alle voor seizoenen met heel veel plezier hebben gestaan. Er zijn tranen gevloeid bij camping de Hal en oude verhalen opgehaald. Maandag hebben wij ma in de rolstoel met blote voeten de zee in gereden en hebben wij genoten van de hoge golven van de zee. Heerlijk! Met een toch wat nat gespette broek van het zeewater hebben we daarna op het terras aan de kust genoten van een kop koffie. Kortom het waren drie fantastische en onvergetelijke dagen. Dank dat jullie dit hebben mogelijk gemaakt. Pim en Henk, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Ik wil jullie ook bedanken ook voor de gezelligheid. Drie dagen om nooit te vergeten!

Hartelijke groet,

De fam. van Rijkom maar zeker namens Joke!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens