op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.98.jpg

26 juli 2016

Een ouderwets dagje Scheveningen

“Zullen we dan zondag a.s. inplannen want dan wordt het mooi weer!?” Dit was donderdag 7 juli de hartverwarmende reactie op mijn vraag of de wens van mijn man gerealiseerd kon worden. Nog een keer naar het strand, nog een keertje met de voeten in het zeewater. nog een keer met zijn allen naar Scheveningen. En zondag stond inderdaad de gele ambulance voor de deur. Heerlijk liggend op de brancard - met de kleine mascottebeer als stille toeschouwer - reden we in de volle drukte van een zomerse dag naar Scheveningen. In alle opzichten heeft dit uitstapje aan alle wensen van mijn man voldaan. Genieten van de zon op het strand met de hele familie. Herinneringen delen met de kinderen. De kleindochters zien spelen in de zee. Zelf de voeten nog een keer in de branding kunnen hebben! En tot slot een mooi uitzicht op de golven rond de havenhoofden vanuit de ambulance. En dat alles onder een zeer prettige begeleiding van “onze” vrijwilligers Carolien en Arnold. Dank jullie wel dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Het was grandioos!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens