op dit moment 21582 wensen vervuld 1644 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_4939-1.jpg.jpg

20 juni 2016

Nog 1 keer naar de kroeg.

Op 5 juni zou Jos opgehaald worden bij het Hospice "de Spreng" in Beekbergen. De ambulance was wat vroeg dus werden we thuis gebeld en zijn we gauw naar Jos gegaan. We werden vriendelijk ontvangen door het ambulance personeel. We hadden met alle familie en vrienden om half 3 afgesproken bij de kroeg Dimi's in Apeldoorn. Dus hebben we eerst nog even een bakkie gedaan, zodat Jos nog even bij kon komen voor we weg zouden rijden. Jos had er erg veel zin in. Toen we daar aankwamen was het een emotioneel moment, want iedereen stond Jos op te wachten. Jos heeft heerlijk een borreltje gedronken met iedereen. En het belangrijkste was dat hij dit nog een keer samen met zijn kameraden kon doen? En hebben we samen het welkomstlied van Ajax meegezongen. Dit was voor een van de ambulancebroers een moeilijk moment als Feyenoord-fan. Toen Jos naar huis wou hebben we met iedereen nog buiten een groepsfoto gemaakt dat wilde Jos graag. Toen zijn we weer naar de Spreng gegaan en hebben we met een aantal familieleden bij Jos nog gezellig een borrel gedronken. Wat heeft hij genoten van deze dag. Daarom willen we jullie heel erg bedanken voor deze mooie middag. En we wensen jullie veel succes in de toekomst. Groeten Jos, kameraden en familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens