op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.125.jpg

20 juni 2016

BEDANKT " STICHTING AMBULANCEWENS".

Wat een verrassing was het voor Rina en Marco van Doornik uit Putten. Vrienden van hen, Anneke en Taco van Koesveld uit H.I. Ambacht , hadden geregeld, dat zij een dagje o.a. naar hun appartement konden komen . Zelf zijn ze beiden lichamelijk niet in staat om te gaan, vandaar dat Anneke en Taco de "Stichting ambulancewens" hebben ingeschakeld. Nadat ze het appartement in het zorgcomplex "Sophiastaete" bekeken hadden, kregen ze/we een lunch aangeboden in het restaurant door "De Blije Borgh". Heel hartelijk dank daarvoor.

Daarna zijn we naar Kinderdijk gereden, waar we een rondvaart aangeboden kregen van "Stichting Kinderdijk". Het was geweldig. Ook veel dank.

Na de rondvaart ging het weer terug naar H.I. Ambacht naar "Sophiastaete", waar we allen een afscheidsdrankje e.d. hebben genomen. Daarna was het voor Rina en Marco weer richting Putten. We kunnen terugkijken op een zeer goed verlopen wensdag/ woensdag.

Nogmaals dank aan : Stichting "ambulancewens" uit Rotterdam met twee fijne vrijwilligers, "De Blije Borgh" voor de uitgebreide lunch," stichting Kinderdijk " voor de fijne rondvaart, Kila Fotografie die de genomen foto's in een album zal verwerken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens