op dit moment 13920 wensen vervuld 904 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.95.jpg

13 juni 2016

PSV

Geachte medewerker,

Zojuist hebben wij 300 euro gedoneerd aan ambulancewens. Mijn stiefmoeder, Annie van Dijck-vd Pasch is na een langdurig ziektebed op 3 mei 2016 overleden. Door jullie bereidheid om een laatste wens in vervulling te laten gaan, op zeer korte termijn, ben ik met haar en mijn zus op 24 februari naar PSV-Atletico kunnen gaan. Dit was een geweldige ervaring mede dankzij Jan en Han, de verzorgers die Annie en ons een onvergetelijke avond hebben gegeven. Deze herinnering koesteren wij dan ook enorm en zullen we nooit vergeten. Hartelijk dank hiervoor en de donatie is van harte in de hoop dat jullie nog veel wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Groetjes Rick en Kim

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens