op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.38.jpg

12 juni 2016

Niets was teveel deze dag

Lieve vrijwilligers van stichting ambulancewens,

Wat een ongelofelijke dag is het gisteren 9-6-2016 voor mijn vader en ons geweest. Dinsdag de aanvraag gedaan, woensdag teruggebeld door de stichting en donderdag dus al onderweg naar Maastricht.

Het was een grote wens van mijn vader om nog een keer naar Maastricht terug te gaan om een stukje jeugd opnieuw te beleven, en dat is voor 100% gelukt. Geen moeite was chauffeur Martin en verpleegkundige Jan teveel. Bij het bezoek aan de “ basiliek van Onze Lieve Vrouwe ” werd de brancard “gewoon”de trapjes opgetild! Hierna heerlijk kopje koffie op het plein voor de basiliek, volgende stop St Serphaas kerk. ( achteruit met de ambulance door stenen poortjes heen, geen moeite !) Op naar “kweekschool voor broeders van onbevlekte ontvangenis “hier heeft mijn vader 4 jaar op school gezeten, hij kon de ambulance niet uitkomen ( te vermoeid ) maar we zijn door smalle paadjes helemaal om het gebouw gereden zodat mijn vader alles goed kon zien. Er kwamen een hoop verhalen bij hem boven. Hierna een momentje “rust”...gewoon in het stadspark in Maastricht bij de fonteinen met de ambulance deuren open genieten en een beetje wegdommelen.....Kunnen we ook nog even langs de afgravingen op de St Pietersberg rijden? Natuurlijk geen probleem....

Last but not least.. Patat met kroketje boven op het terras bij de Gulpener berg in het zonnetje met z’n tienen. Vader in het zonnetje,en alleen maar genieten!!! Gelukkig hoefden we niet op de tijd te letten, we waren rond 10.15 vertrokken en waren om 22.15 weer thuis ( in het hospice )!

Niets was teveel deze dag, Martin en Jan bedankt!

Bedankt,

Tonny Raap en familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens