op dit moment 21582 wensen vervuld 1644 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.155.jpg

4 juni 2016

Weekend Jan Boshuis

Lieve mensen van de ambulancewens,

Woensdag 13 april werden we gebeld door Kees Veldboer met de mededeling dat we een dag naar de Hoge Veluwe mochten om daar afscheid te gaan nemen. Onze jongste dochter had deze wens ingediend. We hebben daar jarenlang vrijwilligerswerk gedaan, maar door de dwarslaesie (als gevolg van een tumor in het ruggenmerg) van mijn man kunnen we daar zelf niet meer komen. Even later belde Kees weer met de vraag of we het hele weekend wilden, we mochten dan in het Jan Bos huis in Beekbergen. Hier hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Vrijdagmorgen werden we opgehaald door Marianne en Melvin, geweldige mensen. Na een – vooral voor mijn man – ontspannen reis kwamen we bij het huis aan. Wat een prachtig huis op een prachtige plek. Zaterdag zijn we naar de Hoge Veluwe geweest en hebben afscheid kunnen nemen van de boswachter en de fietsenmakers waar we jaren over de vloer zijn gekomen. Een heel waardevolle dag voor ons. Zonder de Stichting Ambulancewens en vooral voor ons zonder Marianne en Melvin was dit niet mogelijk geweest. Wat geweldig dat dit allemaal (vrijwillig) gedaan wordt. Heel veel dank hiervoor.

Hartelijke groet,

Ton en Janneke Goulooze

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens