op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_2277.jpg.jpg

24 mei 2016

Orchideeën Hoeve

Lieve vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens Nederland,

Op 25 maart jl. hebben wij, dankzij uw Stichting, de laatste wens van mijn echtgenote kunnen vervullen. Samen met de vrijwilligers Cees en Carolien en Beertje Mario zijn mijn echtgenote, mijn dochter en ik naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest geweest. Het was een dag om nooit te vergeten en we hebben enorm genoten. Genoten van haar blije gezicht en van de prachtige orchideeën. Helaas is zij op 13 april jl. overleden. Beertje Mario was haar knuffelbeer geworden en is tot aan het moment van de crematie niet van haar zijde geweken. Hij krijgt dan ook een mooi plekje naast de foto van mijn echtgenote. Tijdens de condoleanceavond en de crematieplechtigheid is er op haar verzoek een inzameling gehouden waarvan de opbrengst verdeeld moest worden tussen het KWF Kankerfonds en de Stichting Ambulance Wens Nederland. De opbrengst hiervan is € 400.00. Wij zullen aan haar wens gehoor geven en hebben inmiddels het bedrag aan beide organisaties overgemaakt. Hartelijk dank voor hetgeen uw Stichting voor haar mogelijk heeft gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Joop van Doornik

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens