op dit moment 21079 wensen vervuld 1598 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7.20.jpg

23 mei 2016

Nog één keer naar Rotterdam

Op 21 april hebben wij met ons gezin een onvergetelijke dag mogen beleven dankzij Stichting Ambulance Wens.

17 maart kregen wij te horen dat mijn man/onze vader, na 7 maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen, uitbehandeld was. Zijn conditie ging door alle complicaties hard achteruit, waardoor hij niet meer naar buiten kon. Om deze reden wilden wij graag nog één laatste uitje met het gezin doen en hebben na de tip van de thuiszorg contact opgenomen met Stichting Ambulance Wens. Tot onze grote verbazing werden wij diezelfde dag al opgebeld om de volgende dag al mee op pad te gaan.

Pa wilde graag nog één keer naar Rotterdam, om daar de nieuwe overdekte markthal en het nieuwe station, waar hij nog aan mee gewerkt heeft, te bekijken.

‘s Morgens om half 11 werden wij opgehaald, om vervolgens via de bloembollen naar Rotterdam te rijden. Het weer werkte uitstekend mee en de vrijwilligers Han en Ilse waren fantastisch! In de markthal keek pa z’n ogen uit van de architectuur en verschillende culturele kraampjes. Er werd lekker geproefd en een wijntje op het terras gedaan. De laatste stop was het centraal station en daarna ging de rit weer terug naar huis.

Het was inderdaad een onvergetelijke dag!

Wij dragen deze stichting een warm hart toe en willen dan ook alle vrijwilligers bedanken dat dit mogelijk werd gemaakt. Wij hopen dat jullie nog vele mooie wensen uit mogen laten komen.

Veel liefs fam. van Renswoude

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens