op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
fullsizerender.jpg

23 mei 2016

Nog één keer Feyenoord

Mijn vader had als Feyenoord supporter de wens om de bekerfinale Feyenoord – Utrecht bij te wonen. Dit ging helaas niet lukken, maar Stichting Ambulance wens kwam met een nog veel leuker idee: een training van de Feyenoord selectie bijwonen + ontmoeting met de spelers + een rondleiding door De Kuip. Donderdag 28 april was het dan eindelijk zover. Met de vrijwilligers van Stichting Ambulancewens en wat familie gingen wij naar Rotterdam om de training bij te wonen. Het weer viel gelukkig erg mee en het was heel leuk om de training te bekijken. Minpuntje: Dirk Kuyt trainde niet mee vanwege de opgelopen blessure tijdens de bekerfinale de zondag ervoor. Maar of de dag niet nog mooier kon worden kwam er tijdens de training een meneer naar ons toe. Hij vertelde dat hij via de Dirk Kuyt Foundation een lunch met Dirk Kuyt himself had gewonnen en of mijn vader het leuk zou vinden om hierbij aan te sluiten. Zijn antwoord was natuurlijk JA en niet veel later, na de ontmoeting met de spelers en staf en natuurlijk het signeren van een shirt, hadden wij een ontmoeting met Dirk Kuyt. Dit was erg leuk en er zijn mooie foto’s gemaakt! De rondleiding in de Kuip hebben we hierdoor helaas moeten missen, maar de dag kon niet meer stuk.

Lieve mensen van Stichting Ambulancewens en alle mensen van Feyenoord; heel erg bedankt voor deze mooie en gezellige dag! Mijn vader heeft een ongelooflijk leuke dag gehad en wij ook.

 

Lieve groeten,

Familie Sibbald

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens